Jeanneau Merry Fisher 695 Marlin

Jeanneau’s Merry Fisher MARLIN serien er en alsidig fritidsbåd som tilbyder komfort kombineret med vægt på fiskeri med sikre og gode sejlegenskaber. Her er rummelighed, velfungerende løsninger hånd i hånd med kvalitet og godt håndværk. Med en Merry Fisher Marlin matcher du hele familiens behov – samvær, kombineret med fritidsfiskeri som dags- eller weekendture. Med en Jeanneau Merry Fisher Marlin har du alle kort på hånden og med en Yamaha påhængsmotor trumfer du de øvrige kabinebåde i markedet.

Merry Fisher 695 Marlin har alle de væsentligste elementer som giver dig succes på havet. Sporty udseende, sidedørsadgang til godt ringdæk og en rummelig kahyt med plads til venner eller familie på tur. Fiskerne vil sætte pris på de mange sportslige egenskaber.

Kombineret med en YAMAHA påhængsmotor er det traditionelle V-formede skrog hurtig og stabilt under alle forhold, med fremragende sejlegenskaber og god sødygtighed. Stort agterdæk med fri adgang til vandet og via det brede ringdæk fin adgang til fordæk. Her er plads til at lande nytårstorsken eller kæmpe med den store laks.

695 Marlin fås i to varianter – Med todørs konfigurationen er den nye Merry Fisher 695 Marlin perfekt tilpasset til fiskeri. Med skydeglasdør agter til salon tilbydes maksimalt plads om bord. Her er masser af plads dedikeret til fiskeriudstyr (livewell, stangholdere, gunwale-rulle, skærebræt, fiskbrønd, dækvaskpumpe) og meget andet lækkert.  Enkeltdørskonfigurationen er stadig med fiskeri for øje men her er der lagt vægt på familien i kombination med fiskeri. Med bænkplads placeret lige bag styresalonen gives ekstra plads til familien godt beskyttet mod vinden. Det giver også mulighed for agtersofa i salonen.

Uanset hvilken variant du vælger oplever du en lys og velfungerende salon med komfortable siddepladser og nedgang til fin dobbeltkøje med mulighed for separat toiletrum. Salonindretningen varierer afhængig af hvilken dørversion du vælger.  Uanset om det er til fiskeri, cruising eller familieudflugter, indfrier denne model fuldt ud dine behov med mange forskellige indretninger og udvendige konfigurationer. Sejler perfekt med en Yamaha 115 eller 150vhk, hvilket giver både fart og god brændstoføkonomi og krydre det hele med sjov sejlads.

Teknik og pris

Length overall 6.69 m / 21’11”
Hull length 6.45 m / 21’1″
Hull beam 2.54 m / 8’3″
Standard keel draught 0.48 m / 1’6″
Weight 1531 kg / 3375 Lbs
Fuel capacity 200 l / 53 US gal
Water capacity 50 l / 13 US gal

Available Engines
175 CV/HP / 128.8 Kw

CE Category C8
COMPARE

pris fra 323.000 kr.

Inkl. Yamaha F115 BETL motor

Mulighed for dobbelt styring.

Jeg drømmer om min egen Jeanneau

Udfyld herunder, så kontakter vi dig, og du er godt på vej til at gøre din drøm til virkelighed!