Jeanneau Cap Camarat Center Console 5.5

Cap Camarat Center Console serien tilbyder alt hvad du tænker og drømmer om når du skal vælge båd. Den er bygget til dig og din familie eller venner som ønsker en alsidig båd med plads til udflugter, fiskeri, familiecruising og sjov på vandet under afslappende forhold. Cap Camarat Center Console tilbyder høj præstation og ikke mindst sikkerhed. Med en Yamaha påhængsmotor kan du kombinere ydeevne og brændstofeffektivitet og eksemplarisk håndtering til søs kombineret med flot og lækkert design i kvalitetsmaterialer.

Cap Camarat 5.5 Center Console er den nyeste version af Center Console modellerne. Sejler perfekt med en Yamaha 80 eller 100 hk hvilket giver både fart og god brændstoføkonomi og krydre det hele med sjov sejlads. Perfekt til vandski eller badering. Ergonomisk design af styrepladsen giver nydelse og komfort under sejlads.

Stabiliteten når båden ligger stille og det rummelige cockpit vil appellere til fiskere. Det velindrettede cockpit kan komfortabelt rumme dine gæster rundt om bordet for øjeblikke med sjov og afslapning. Hele cockpittet i fronten kan omdannes til et stort soldæk. Størrelsen gør båden ideel til trailertransport så du kan opdage og udforske en ny destination.

Teknik og pris

Length overall 5.48 m / 17’11”
Hull length 5.21 m / 17’1″
Hull beam 2.36 m / 7’8″
Standard keel draught 0.45 m / 1’5″
Weight 780 kg / 1720 Lbs
Fuel capacity 100 l / 26 US gal

Available Engines 
120 CV/HP – 89 KwCE

Category C6 / D6

pris fra 178.000 kr.

Inkl. Yamaha F60 FETL motor

Jeg drømmer om min egen Jeanneau

Udfyld herunder, så kontakter vi dig, og du er godt på vej til at gøre din drøm til virkelighed!