Jeanneau Cap Camarat Bow Rider 6.5

Cap Camarat Bow Rider serien er bygget til familie eller venner som ønsker en alsidig båd med plads til udflugter og sjov på vandet under afslappende forhold. Cap Camarat Bow Rider tilbyder høj præstation og ikke mindst sikkerhed. Med en Yamaha påhængsmotor kan du kombinere ydeevne og brændstofeffektivitet og eksemplarisk håndtering til søs kombineret med flot og lækkert design i kvalitetsmaterialer.

Cap Camarat 6.5 Bow Rider er storesøsteren til 5.5 og tilbyder den perfekte løsning som 5.5 Bow Rider men krydret med ekstra plads. Stor sofaarrangement agter med bordløsning som med et snuptag kan omgøres til stor solplads hvor to personer rigeligt kan ligge og nyde vejret og hinanden. To deluxe føre- og passagerstole med super siddekomfort som kan vendes således at de kan indgå som del af sofagruppen. Centerpassage gennem vindspejlet giver fin og sikker adgang mellem front og agter i båden. Fremme er yderligere fin siddegruppe hvor bordløsningen kan flyttes frem. Ligeledes er her mulighed for at omgøre fronten til en fin solplads.

Føren sidder godt og sikkert bag det fine vindspejl som giver god beskyttelse og også med mulighed for stående sejlads alt sammen med henblik på komfortabel cruising. To store rum under vindspejlet giver plads til baggage, hynder fendere eller andet. Ligeledes er der under siddehynderne også rum til alt det som skal gøre din tur hyggelig, komfortabel og sikker.

Hver af disse detaljer bidrager til at gøre Cap Camarat 6,5 Bow Rider alsidig og sætter nye standarder for komfortabel cruising.

Teknik og pris

Length overall 6,40 m / 19’8″
Hull length 6.06 m / 19’10”
Weight 1035 kg / 2282 Lbs
Fuel capacity 170 l / 45 US gal
Water capacity 50 l / 13 US gal

Available Engines 
Yamaha F130 AETL
Yamaha F150 DETL
Yamaha F200 FETLCE

Category C7 (en cours)

pris fra 276.000 kr.

Inkl. Yamaha F130 AETL motor

Jeg drømmer om min egen Jeanneau

Udfyld herunder, så kontakter vi dig, og du er godt på vej til at gøre din drøm til virkelighed!